Voedselbank Waalwijk: DANK U WEL!

Meer dan één miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens. De missie van Voedselbank Waalwijk is om mensen in Waalwijk, die dat nodig hebben, een steun in de rug te geven. Dat is alleen maar mogelijk doordat bedrijven en organisaties, maar ook uzelf, met ons meedenken en de helpende hand uitsteken.

De afgelopen maanden hebben de volgende activiteiten ervoor gezorgd dat wij al die cliënten van de Voedselbank kunnen helpen; wij willen u dat graag vertellen en een enorm DANK U WEL zeggen tegen iedereen die ons heeft geholpen en vooral vragen: “blijf dat doen” en hopelijk stimuleert en motiveert u iedereen om u heen om dit ook te doen!!

DANK U WEL:

 • Vermilion Energy Waalwijk: Vermillion heeft de Voedselbank dit jaar met een fantastisch bedrag ondersteund waarmee wij als Voedselbank uiteraard ontzettend veel mensen hebben kunnen helpen.

 

 • Platform Samen Zelf Doen: Frans v.d. Gouw maakte mogelijk dat deinderen van de Voedselbank met hun familie een dagje naar de Efteling kunnen, wat een verrassing!

 • (Mini) 80 van de Langstraat: De organisatie van de (Mini) 80 van de Langstraat had het fantastische idee familie, buren, vrienden etc. te vragen hun ‘Mini’s’ te sponsoren met als doel de Voedselbank, echt geweldig!!

 

 • Cafetaria De Zwijs Waalwijk: Sponsorde zelfs 100 ijsjes voor de kinderen van Voedselbank Waalwijk

 

 • THT PLUS Team: Onze Vrijwilligers deden in opdracht van Stephan van Engelen een check up in zijn schappen naar producten dieaan de THT-datum waren en mochten deze producten meenemen naar de Voedselbank en uitreiken aan onze cliënten, wat een uitdaging!

 

 • Dulvertse Dorps Kwis: Een fantastisch evenement met als goede doel “De Voedselbank” – wát een organisatie en wát een opbrengst voor de Voedselbank!!

 

 • Lions Waalwijk: Lions Waalwijk heeft een zeer functionele Verzamelcontainer gesponsord waar u alle apparatuur die u niet meer gebruikt kunt inleveren!
 • A.H. Bloemenoord – Jansen: Een succesvolle actie door een prima samenwerking met Maarten Jansen en al zijn medewerkers, maar natuurlijk vooral omdat u, als winkelend publiek, zo gul mee werkt om deze actie te doen slagen.

 

 • Rabo Club Kas Campagne: Doordat zó veel leden van Rabobank de Langstraat op de Voedselbank hebben gestemd, ontvingen wij een fantastische cheque. Geweldig!!

 

 • Koningsschool Juliana van Stolberg, Emté Waalwijk en Sprang Capelle, PLUS, Protestante Gemeente Waalwijk:
  Zij hebben gezamenlijk door de Kind en Kerk Viering spaarmunten, emoji’s etc gespaard voor de kinderen van de Voedselbank Waalwijk.

 

 • Speelgoedbank: Een speelgoedbeurs voor de kinderen van de Voedselbank en de Strohalm – 48 gezinnen hebben per kind 3 speeltjes, 3 boeken en een knuffel mee naar huis kunnen nemen. Een prachtige samenwerking waar we veel kinderen blij mee kunnen maken.

Bron: Waalwijk Nieuws.nl

Geplaatst in Sponsor acties.