Steun ons

Voedselbank Waalwijk is afhankelijk van giften. Dit kunnen giften zijn in de vorm van voedsel (om de voedselpakketten mee te vullen), maar ook in de vorm van gelddonaties (om stroom, huur en benzine van te betalen).

Overweegt jouw organisatie iets te ondernemen in het kader van MVO beleid? Help de voedselbanken! Wij denken graag mee. Zo is er al een organisatie die de complete administratie van Voedselbank Waalwijk gratis verzorgt. Diverse voedselbanken mogen hun busjes gratis volgooien met benzine bij lokale vervoersbedrijven. Bij enkele partners kunnen we terecht voor specialistische vragen en hulp. Verschillende voedselbanken bieden de mogelijkheid voor een bedrijfsuitje; samen klussen of pakketten vullen. Wil je in het kader van uw MVO beleid structureel de voedselbanken helpen? Jouw telefoontje wordt erg gewaardeerd. Tel.nr. 06-57558696.

Kortom, we hebben uw hulp nodig om andere mensen te helpen. Met een actie, geld of voedsel. Als bedrijf of als particulier. Eenmalig of vaker. Elke donatie helpt!