Voedselbank Waalwijk: DANK U WEL!

Meer dan één miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens. De missie van Voedselbank Waalwijk is om mensen in Waalwijk, die dat nodig hebben, een steun in de rug te geven. Dat is alleen maar mogelijk doordat bedrijven en organisaties, maar ook uzelf, met ons meedenkt en de helpende hand uitsteekt.

Het derde kwartaal van 2018 hebben weer veel particulieren, organisaties en bedrijven ervoor gezorgd dat wij alle cliënten van de Voedselbank hebben kunnen helpen. Wij willen u dat graag vertellen en een enorm DANK U WEL zeggen tegen iedereen die ons heeft geholpen en vooral vragen: “blijf dat doen” en hopelijk stimuleert en motiveert u iedereen om u heen om dit ook te doen!! Onze Vrijwilligers (die wij ook zeker willen noemen, want het is ongekend hoeveel werk zij verrichten) doen wat ze kunnen, maar we kunnen dit niet zonder U!!

DANK U WEL:
Visspeciaalzaak Dekkers Waalwijk – Kaatsheuvel: Sjors Dekkers verraste ons wederom met vis, heel fijn!
Collecteren: Wat een samenwerking. Ons Vrijwilligersteam heeft begin september gecollecteerd in Besoyen. Twee avonden hard werken, zelfs in de regen, maar door uw bijdrage kunnen we weer een aantal zaken extra bewerkstelligen.
Rabobank De Langstraat: u kent inmiddels de gezamenlijke ‘Voedselverspilling-tegengaan-actie’, geïnitieerd door de Rabobank met alle voedselbanken in De Langstraat.
Gemeente Waalwijk heeft in de maand juli een zeer succesvolle actie gedraaid. Een ‘dank u wel’ aan alle collega’s binnen het gemeentehuis.
Stichting Samen RKC pakte in september de handschoen op en ging ervoor. Vorige week vrijdag stond zelfs de wedstrijd tegen Jong A.Z. in het teken van de Voedselbank, geweldig!
En een super initiatief van Naber Plastics B.V. om vrijkaartjes beschikbaar te stellen voor onze cliënten zodat ze naar deze wedstrijd konden gaan met het hele gezin!!

De gezamenlijke kerken Sprang Capelle hebben in juli een prachtige opbrengst gedoneerd.
ACES Direct: voor alle cliënten een zalige plak Tony’s Chocolonely’s – een verrassing!
Bakkerij de parel: een extra ‘dank je wel’ voor Bakkerij De Parel die in juli de hun deuren sloten. Al die jaren ontzettend trouwe leverancier aan de voedselbank, geweldig!
Kwekerij de Bron vof / Kwekerij de Maasroute vof: u maakt onze cliënten zó blij met verse tomaten, iedere keer weer!
80 van De Langstraat: de 80 ontvangt voedsel-/drinkwaren voor haar lopers van sponsoren. Wij mochten ook dit jaar weer ophalen wat over was om dit daarna aan onze cliënten uit te kunnen delen. Wat een samenwerking!

Emté Sprang Capelle en Emté Drunen: beide Emté’s sloten afgelopen week haar deuren. De winkels moesten leeg. Onze vrijwilligers hebben een enorme opbrengst kratten met voedsel op mogen halen. Fantastisch!!
Plan4You: een prachtig ontwerp en bestikkering van de Voedselbank-bus. U heeft ‘m vast al zien rijden. Wij zijn er trots op!

Wat nog komt
De Rabobank blijft aan haar klanten vragen welk bedrijf of organisatie de volgende maanden voor haar rekening neemt en de voedselbanken in de Langstraat wil helpen. Wie van u binnen de Langstraat is de volgende?? Meldt u alstublieft aan bij de Rabobank!! Ook in 2019 willen wij iedere maand klaar kunnen staan voor onze cliënten. Fijn als u ons daarbij helpt.
Bouwbedrijf Kleijngeld heeft de maand oktober gekozen om zich in te zetten voor de Voedselbank.
Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. en Tibo Veen nemen het stokje over in november met mooie acties!
DSM Coating Resins: de Familiedag van 6 oktober a.s. wordt aan de Voedselbank opgedragen, heel leuke acties komen tijdens die dag naar voren.

En natuurlijk doen wij als Voedselbank Waalwijk mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Wilt u als Lid van de Rabobank alsjeblieft op ons stemmen. We hebben het echt hard nodig!
Verder blijven we altijd vragen: Kijkt u eens in uw kast of kelder. Nog iets op te ruimen?
U kunt altijd op vrijdag, tussen 09.00-12.00 uur bij de Voedselbank terecht met producten die wij graag aan onze cliënten doorgeven.

   

Geplaatst in Sponsor acties.