Voedselbank Waalwijk: DANK U WEL!

Meer dan één miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens. De missie van Voedselbank Waalwijk is om mensen in Waalwijk, die dat nodig hebben, een steun in de rug te geven. Dat is alleen maar mogelijk doordat bedrijven en organisaties, maar ook uzelf, met ons meedenken en de helpende hand uitsteken.

De afgelopen maanden hebben de volgende activiteiten ervoor gezorgd dat wij al die cliënten van de Voedselbank kunnen helpen; wij willen u dat graag vertellen en een enorm DANK U WEL zeggen tegen iedereen die ons heeft geholpen en vooral vragen: “blijf dat doen” en hopelijk stimuleert en motiveert u iedereen om u heen om dit ook te doen!!

DANK U WEL:

Via de Diaconieën van 11 Protestantse Kerken krijgt de Voedselbank uit het ‘aardappelfonds’ voor een enorm bedrag per jaar verse producten waar we onze cliënten geweldig mee kunnen helpen! Deze Pasen ook nog een zalige traktatie!

Teresiaschool Waalwijk: heeft een hele mooie actie gehouden voor de ‘jarige kinderen van de Voedselbank’, die ook graag leuke cadeautjes krijgen op zo’n feestdag. We hebben een mooie cheque van € 200 in ontvangst mogen nemen.

Lions Waalwijk – E-Waste Project: Lions Waalwijk zamelt oude, gebruikte, afgedankte elektronica in voor hergebruik en zorgt voor een milieubewuste, verantwoorde afvoer. De opbrengst is voor lokale goede doelen.

Diva Bingo: iedere maand een goed doel en in februari betekende dat € 1000 voor de Voedselbank; geweldig!

Weight Watchers: cursisten die 10 weken vreselijk hun best doen zoveel mogelijk gewicht kwijt te raken en daarna het gewicht dat ze afgevallen zijn, omzetten in producten voor de Voedselbank. Wat een geweldig leuke actie!

Pro-Install: een up-to-date computersysteem voor de Voedselbank om het ‘bedrijf’ op een professionele wijze te kunnen runnen, dankzij de fantastische ondersteuning en begeleiding van Pro-Install.

A.H. Bloemenoord én A.H. De Els: en natuurlijk SAMEN MET U!! Wat een samenwerking en wát kunnen we veel mensen blij maken met Pasen met zo’n actie. Bij A.H. De Els hebben we 19 kratten met voedsel op mogen halen en bij A.H. Bloemenoord een opbrengst van € 645 met de bonnen, waar we de komende tijd producten die we nodig hebben voor af kunnen nemen

Creatoren Designs: posters, bonnen, briefpapier, visitekaartjes, wat dan ook… Voor alle creatieve uitingen en ondersteuning kunnen we aankloppen bij de Creatoren

Jefrem Schapendonk: is voor 5 jaar donateur geworden van Voedselbank Waalwijk; wát een initiatief en wát geweldig dat de Voedselbank voor zo’n lange tijd kan rekenen op een mooi bedrag per jaar.

Juliana v. Stolbergschool: 75 kinderen op excursie bij de Voedselbank, waarna een fantastische actie binnen de school met een geweldige opbrengst. Enorme motivatie voor en door kinderen om anderen te helpen.

Maasroute: in april weer wekelijks verse tomaten voor onze cliënten, wordt zó gewaardeerd!!

D.S.M. : Site manager Stephen Campbell van D.S.M. nam afscheid en wilde graag, in plaats van een cadeau, een schenking doen aan een goed doel dicht bij zijn hart, wat wij als Voedselbank uiteraard enorm op prijs stellen! Wij mochten maar liefst 25 kratten voedsel op komen halen. Wat een prachtig cadeau!!

Kwetters: ook dit jaar weer Paaseieren voor iedereen. Geweldig!

Maitre Paul: en voor alle gezinnen een lekkere taart met Pasen, echt feestelijk.

Kranten, social media etc. : wij hebben uw hulp nodig, dat betekent dat wij u moeten kunnen laten weten wat we doen. Dat kan alleen maar als onze berichten steeds maar weer geplaatst worden. Ook daar willen we een DANK U WEL voor zeggen!!

En graag willen we u nog attent maken op de volgende activiteiten:

24 en 25 april komen onze Vrijwilligers weer collecteren, heel fijn als u, samen met uw kinderen, onze Vrijwilligers een bijdrage meegeeft. Voedsel is altijd nodig en zeer welkom, maar in tijden dat er niet altijd verse groente voorradig is, kunnen wij voor onze cliënten fruit en groente verzorgen en zoals u weet krijgen wij als organisatie geen subsidie, hebben wij geen inkomsten, en moeten wij onze huur, gas, water, licht, transportmiddelen, etc. zelf bekostigen. Fantastisch als u ons daarmee helpt.

18 en 19 mei mogen we weer een bonnenactie doen bij Slagerij van Roessel. Zó mooi als we onze cliënten ook een mooie Pinksteren kunnen geven.

Verder blijven we altijd vragen:

Kijkt u eens in uw kast of kelder. Nog iets op te ruimen?

U kunt altijd op vrijdag, tussen 09.00-12.00 uur bij de Voedselbank terecht met producten die wij graag aan onze cliënten doorgeven.

   

Geplaatst in Sponsor acties.