Onze vrijwilligers

VRIJWILLIGER WORDEN?

Wilt u ook een steentje bijdragen aan de Voedselbank in Waalwijk? Wij zijn een voedselbank in ontwikkeling en groeien nog elke week. Meldt u dan aan via vrijwilligers@voedselbankwaalwijk.nl. In overleg wordt bekeken wat u per direct of op termijn voor de voedselbank kunt betekenen.

Wij zijn doorlopend op zoek naar extra vrijwilligers die ons willen helpen tijdens collecteren en winkelacties. Het gaat hierbij om 2 tot 3 momenten per jaar. Kent u iemand of bent u iemand die enthousiast is? Geef het dan aan ons door!

Ben je liever actief bij de Voedselbank zelf? We zoeken nog mensen om alles netjes te houden, kleine klusjes te doen en wat bijvoorbeeld wat schoonmaakwerkzaamheden. Gezelligheid en saamhorigheid staat bij ons voorop!

Zodra een vrijwilliger is aangesteld, wordt een vrijwilligersovereenkomst opgesteld en ondertekend. Voor alle vrijwilligers wordt een vrijwilligerspolis afgesloten via de Gemeente Waalwijk. Voor meer informatie of vragen, kunt u contact opnemen met de coördinator vrijwilligers, Anne-Mieke Lamers. Stuur een e-mail naar vrijwilligers@voedselbankwaalwijk.nl