Onze vrijwilligers

VRIJWILLIGER WORDEN?

We stellen ons graag voor: Wij zijn de vrijwilligers van Voedselbank Waalwijk en wij zijn een hechte en gezellige club! Naast hard werken wordt er ook heel veel gelachen en staan we altijd voor elkaar klaar.

Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor verschillende winkelacties bij supermarkten en bij Slagerij van Roessel (2/3 x per jaar). Bent of kent u iemand die enthousiast is? Geef het dan aan ons door!

   

Liever actief bij de Voedselbank zelf? We zoeken ook nog mensen om alles netjes te houden en kleine klusjes te doen zoals wat schoonmaakwerkzaamheden (zie ook onze vacatures). Gezelligheid en saamhorigheid staan bij ons voorop!

Wilt u ook een steentje bijdragen aan de Voedselbank in Waalwijk? Neem dan contact op met onze coördinator van de vrijwilligers: Anne-Mieke Lamers via vrijwilligers@voedselbankwaalwijk.nl. In overleg wordt bekeken wat u direct of op termijn voor de voedselbank Waalwijk kunt betekenen.

Zodra een vrijwilliger is aangesteld, wordt een vrijwilligersovereenkomst opgesteld en ondertekend. Voor alle vrijwilligers wordt een vrijwilligerspolis afgesloten via de Gemeente Waalwijk.